BBGO voert 2de Pilot Training Mobiel opwaarderen en mobiel online diensten uit.

Op maandag 26 oktober heeft BBGO in samenwerking met en medewerking van een bedrijf dat deze diensten middels applicatie levert met succes een 2de training voor een beperkt aantal leden uitgevoerd, waarbij zeer enthousiast is gereageerd. Daardoor is besloten om het uitgezette trainingsprogramma verder voort te zetten met hetzelfde bedrijf, vanwege de goede ervaringen en zeer prettige relatie die wij als BBGO met hun hebben als een van onze trouwe sponsors bij het uitvoeren van onze activiteiten.

In deze korte training zult u leren om met een applicatie mobiel op te waarderen, mobiel betalen waar mogelijk en allerlei andere services via mobiel te doen. U zult dan ook met uw smartphone worden geholpen om te werken met een applicatie. Indien u belangstelling heeft kunt u binnenkort reageren op een oproep wanneer u zich kunt opgeven.

Aangezien per keer slechts een beperkt aantal personen kan participeren zal dan steeds een deel uit de opgavelijst worden genomen voor deelname. Middels deze training wordt beoogd onze leden wat ICT minded te maken en bij te staan om in deze digitale tijdperk een beetje mee te kunnen gaan.

Namens het bestuur BBGO, R. Sanngali, trekker van ICT-programma BBGO.